Diensten

U kunt bij ons terecht voor

RIWA: Interim woondiensten / interim woonconsulent/ consulent complexe casuïstiek/ consulent woonfraude

Na 15 jaar politie-ervaring heeft Frank vanaf 2008 ruime ervaring opgedaan in functies als senior leefbaarheidsconsulent / wijkconsulent / consulent complexe casuïstiek / wijkadviseur / consulent bijzondere doelgroepen en wijkbeheerder. Deze functies werden vervuld bij verschillende woningbouwverenigingen waardoor kennis van de verschillende soorten verwerkingssystemen binnen de corporatiewereld vergaard is. Hierdoor is hij uitermate geschikt om tijdelijk uitgevallen collega’s te vervangen binnen de vastgoedsector.

RIWA: Recherche Onderzoeken

RIWA: Bedrijfsrecherche onderzoeken

RIWA: Trainingen

RIWA: Adviseur

Werken binnen wettelijke kaders

RIWA recherche en advies werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere rechercheur die werkt voor het bedrijf beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. RIWA recherche en advies erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1806) en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het inplannen van een (gratis) adviserend/ intakegesprek middels het contactformulier.

RIWA Recherche en Advies helpt u bij ieder conflict​

Neem contact op voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek.