RIWA Recherche
en advies

Dé specialist in het aanpakken van woonfraude, complexe casuïstiek en ondermijning

Onafhankelijk recherche- en adviesbureau

RIWA Recherche en Advies, recherchebureau in Tilburg/ Brabant, is een onafhankelijk recherche- en adviesbureau, dat gespecialiseerd is in de aanpak van: woonfraude, complexe woonoverlast, intimidatie en bedreigingen en levert alle mogelijke diensten om leefbaarheid- en veiligheidsproblematiek beheersbaar te maken.

In 2019 heeft Frank RIWA Recherche en Advies opgericht, geregistreerd en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB nummer 1806. RIWA staat voor Rechercheur, Interim Woondiensten en Adviseur.

“Frank is een man met een eigen stijl die graag werkt aan een eerlijke, veilige en leefbare samenleving.”

portretfoto-frank-van-dommelen-riwa-recherche-advies

Over Frank van Dommelen

Frank heeft in 2019 RIWA Recherche en Advies opgericht. Daarvoor heeft hij 13 jaar bij politie Midden en West Brabant gewerkt en 11 jaar als senior leefbaarheidsconsulent / consulent complexe casuïstiek bij een woningbouwvereniging in Tilburg. Bij de politie werd zijn specialisme onder andere opgedaan bij de verschillende recherche afdelingen binnen de politie, waarbij de werkzaamheden bestonden uit het aanpakken van zware criminaliteit. Als senior leefbaarheidsconsulent / consulent complexe casuïstiek bestonden de werkzaamheden onder andere uit: het in kaart brengen en aanpakken van individuele en collectieve problematieken in de wijk, de leefbaarheid in wijken en deze met externe partners en bewoners verbeteren, herkennen en aanpakken van ondermijning in de wijken, aanpak woonfraude.

Door zijn veelzijdige carrière, heeft Frank ervaring in Strafrecht, Civielrecht, Bestuursrecht en Huurrecht. Verder heeft Frank zijn diploma Particulier Onderzoeker (PO) in 2019 behaald en heeft hij zijn practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren behaald aan het IEP te Nijmegen.

Frank is een man met een eigen stijl die graag werkt aan een eerlijke, veilige en leefbare samenleving. Zijn vaardigheden liggen op het vlak van analyseren, dossieropbouw, coaching, observatie, interviews (verhoren).

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare particulier rechercheur in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Brabant, Zeeland, Limburg of andere steden c.q. provincies in Nederland, dan bent u bij RIWA recherche en advies Tilburg aan het juiste adres.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het inplannen van een (gratis) adviserend/ intakegesprek middels het contactformulier.

RIWA Recherche en Advies helpt u bij ieder conflict​

Neem contact op voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek.